Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Blefaroplàstia
Rejovenir la mirada

Amb l'edat, la pell i els músculs de les parpelles es tornen més laxos. Aquests canvis poden donar un aspecte facial envellit i una mirada cansada. En alguns casos, l'excés de pell a les parpelles superiors pot arribar a interferir amb la visió.

La blefaroplàstia és una cirurgia ràpida —sense ingrés hospitalari— i indolora que corregeix l’excés de pell i greix de les parpelles.


Qui es pot operar?
Algunes condicions per poder fer la intervenció són:
  • Ser major d’edat
  • No estar embarassada ni en període de lactància
  • No patir cap malaltia aguda o crònica, ni cap malaltia ocular que contraindiquin la intervenció.

La intervenció. Pas a pas:
  • Abans de la intervenció caldrà una visita amb l’oftalmòleg i realitzar una sèrie de proves diagnòstiques especifiques per valorar la millor opció per la persona
  • El dia de la intervenció vine acompanyat/da i en dejú. En ser una cirurgia menor ambulatòria al cap d’unes poques hores podràs tornar a casa. És possible que la visió sigui borrosa, però no és cap motiu de preocupació, millorarà amb el pas de les hores. Recomanem un període de baixa laboral aproximat d’una setmana
  • La primera visita de control serà l’endemà de la intervenció. La segona visita, al cap d’una setmana per retirar els punts i per finalitzar el seguiment us citarem per la darrera visita de control al cap d’un mes.

Totes les visites de control estan incloses en el preu.

Per qualsevol dubte que tingueu durant el tractament us oferim el nostre servei telefònic disponible les 24 hores i els 365 dies a l’any.